THAILANDA MALAESYA 2017

Din data:
Durata
Adulti
Copii

Informatii generale

 La inscriere se achita minim 500 €.

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.Asigurarea medicala e obligatorie.

;
Incarca datele

Itinerariu

Ziua 1 - Locatie: BUCURESTI
Ora 12.30 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurt. Ora 14.20 decolare, sosire la ora 16. Ora 21.30-decolare din Franfurt.
Ziua 2 - Locatie: BANGKOK.
Sosire in Bangkok, ora 14 . Transfer (150 Km) la Pattaya (confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cina si cazare in Pattaya. Cazare in Bangkok.
Ziua 3 - Locatie: PATTAYA
(mic dejun). Excursie la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya. Cazare in Chiang Rai .
Ziua 4 - Locatie: PATTAYA
(mic dejun). Excursie la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Pattaya
Ziua 5 - Locatie: BANGKOK.
(mic dejun). Timp liber. Ora 13-deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol–dresura de crocodili). Seara, (optional) “Erotic Show” sau shopping. Cazare in Bangkok.
Ziua 6 - Locatie: BANGKOK.
mic dejun). Excursie (pranz inclus) la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.
Ziua 7 - Locatie: BANGKOK.
(mic dejun). Tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping. Cazare in Bangkok.
Ziua 8 - Locatie: PHUKET
mic dejun).Deplasare pe autostrada cu autocarul la Phuket cu popas in statiunea litorala Hua Hin (aici se afla Palatul Regal de vacanta) unde se viziteaza fabrica de matase. Popas in orasul Chumphon. Cina si cazare in Insula Phuket.
Ziua 9 - Locatie: PHUKET
(mic dejun). Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai sudic punct al insulei (confluenta oceanelor Indian si Pacific) pentru apusul de soare. Cina si cazare in Insula Phuket.
Ziua 10 - Locatie: INSULA PENANG
(mic dejun). Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) si Alor Setar (Malayesia). Cina si cazare in Insula Penang
Ziua 11 - Locatie: INSULA PENANG
mic dejun). Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Insula Penang
Ziua 12 - Locatie: KUALA LUMPUR
(mic dejun). In Penang se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita Parcul pasarilor (dupa ce se iese din insula Penang). Cazare in Kuala Lumpur.
Ziua 13 - Locatie: KUALA LUMPUR
(mic dejun).Tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la:Turnul Telecomunicatiilor(421 m, urcare),Turnurile gemene Petronas(urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
Ziua 14 - Locatie: JOHOR
(mic dejun). Excursie (25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca(pe malul oceanului), se viziteaza Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
Ziua 15 - Locatie: SINGAPORE
mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasulu). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa(se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.
Ziua 16 - Locatie: SINGAPORE
(mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya+shopping. Obs. –vapor Singapore –Batam =45 min. Cazare in Singapore.
Ziua 17 - Locatie: SINGAPORE
(mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12) in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport.
Ziua 18 - Locatie: BUCURESTI
(mic dejun). Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 23.55, sosire la Frankfurt la ora 6.00. Decolare spre Otopeni la ora 10. Sosire la Otopeni la ora 13.25.

Date plecare:


Friday, 06 / October / 2017

Friday, 13 / October / 2017

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0723456789

Email:

bogdan@oceania.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: