ANTHOULA BLUE APARTMENTS

2 stele

GRECIA / CRETA / KOKINI HANI

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Ideal pentru familii si persoane care doresc sa se bucure de vacanta, vizitand insula si avand un loc linistit si curat pentru a dormi.

Complex familial situat la o distanta de 13 km de aeroportul Heraklion. 

Studio - camere dotate cu un pat matrimonial si un pat single, chicineta dotata cu frigider, farfurii, pahare,; baie cu dus si un balcon mic, aer conditionat (cu plata - la fata locului). Se pot caza 2-3 persoane. 

Apartamente - un dormitor separat cu un pat matrimonial si o camera de zi cu 2 canapele si sunt dotate cu chicineta cu diferite facilitati, frigider si baie cu dus, aer conditionat (cu plata - la fata locului)..Se pot caza 2-4 persoane. 

Este un complex simplu de apartamente/ studio fara facilitati. In imediata vecinatate a complexului sunt restaurante, taverne  si cafenele iar in spatele complexului, pe drumul principal exista diferite supermarket-uri, baruri, statie de autobuz (curse regulate Heraklion- Hersonissos).

vis-à-vis de plaja ingusta cu nisip. 

Ideal pentru familii si persoane care doresc sa se bucure de vacanta, vizitand insula si avand un loc linistit si curat pentru a dormi. 

;
  • Aer conditionat
  • Terasa
  • Chicineta in camera
  • Frigider

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0723456789

Email:

bogdan@oceania.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: